DKK: Otto Salomons

DKK is een vereniging die in Kukturhus de Brede Blik in Giesbeek gevestigd is. DKK komt op voor de belangen van dorpshuizen en kleine kernen. DKK doet mee aan de waterschapsverkiezingen om op die manier op te komen voor de belangen van de kleine kernen. Onderwerpen als plaatsing van windmolens door het Waterschap en betrokkenheid bij natuurontwikkeling door het Waterschap zijn onderwerpen waar DKK tracht om de bewoners van de kleine kernen te betrekken in het proces. Vaak zijn dit toch ook de mensen die het meest met deze onderwerpen te maken zullen krijgen.

Op nummer 1 op de lijst DKK staat Tinie te Dorsthorst. Op nummer 2 sta ik, Otto Salomons, een inwoner uit Giesbeek. Naast nummer 2 op de lijst ben ik ook betrokken bij het net opgerichte Dorpsplatform Giesbeek en betrokken bij de stichting SGCZ die het beheer van de zalen en vergaderruimtes in het Kulturhus verzorgd. Zelf ben ik werkzaam in de Civiele techniek en heb in het verleden veel voor diverse Waterschappen mogen werken. Mijn huidige werkgebied ligt in de projectverwerving voor de funderingen van haventerreinen en zwaar belaste industrietreinen. De Waterschappen hebben een prachtig werkgebied en de combinatie met het opkomen voor de kleine kernen is voor mij de ideale combinatie.

Groet,

Otto Salomons

maart 12, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *