Kick off jeugdzeillessen met indoor zwembadtraining

Op zondag 14 april 2019 van 15.00-16.30 uur geeft WSV Giesbeek een indoor zwembadtraining voor kinderen van 8 t/m 12 jaart in Zwembad De Dumpel in Velp. Deze les is de kick off voor de twaalf CWO jeugdzeillessen die daarna starten in de Cadet (8-15 jaar), Optimist (8-12 jaar) en Laser pico (10 jaar en ouder).

Doel van deze training is een eerste kennismaking met het zeilen en kinderen vertrouwd laten maken met de boot. Ze leren onder meer wat er gebeurt als een boot omslaat en wat ze dan moeten doen. Er zijn twee professionele duikers van Duikersvereniging Meduse bij de les aanwezig om alles in goede banen te leiden. Zie voor meer informatie www.wsvgiesbeek.nl of neem contact op met Jelle Geert Hiemstra via jghiemstra@gmail.com of 06-57882443.

maart 13, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *