Vrijwilligersavond Halfvasten Angerlo

De Halfvasten optocht te Angerlo kan niet bestaan zonder zijn ruim 150 vrijwilligers die dag en nacht in touw zijn om er een mooi feest van te maken. Daarom werden zij vrijdag 22 maart verwend met een warm en koud buffet. Hierbij mocht de vis van Hendriks natuurlijk niet ontbreken. De muzikale omlijsting was van de band BPM.Halverwege de avond kwam de Burgemeester van Zevenaar, Lucien van Riswijk, nog een mooi woordje doen over dit 20 jarig jubileum. Mocht hij ooit vrijwilligers nodig hebben zou hij eerst de organisatie van Halfvasten benaderen…Waar een klein dorp groot in is.Verder overhandigde het bestuur van Halfvasten een AED aan het dorp Angerlo. Een zeer waardevol cadeau. Deze werd in ontvangst genomen door Dirk-Willem Tiecken want hij wordt daar geplaatst. We hopen hem niet nodig te hebben.De Carnavalsvereniging de Deurdouwers overhandigde, aan de voorzitter van de  Stichting Halfvasten Angerlo, Jan Hendriks, een regenboogboom.En Bouwbedrijf de Graafschap gaf het voltallige bestuur prachtige jassen. Allemaal ter ere van het 20 jarig jubileumMet volle buik en lichte roes kregen de vrijwilligers, bij het naar huis gaan, nog een presentje in de vorm van een mooie handdoek en poster. Op naar het volgende jubileum!

maart 26, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *