Basketiers’71: Sportbeleving M & M (5)

Wij zullen ons eerst voorstellen, Mike & Mark Peters. Al jaren actief bij Basketiers’71, Regelmatig zullen wij een column schrijven over onze ervaringen en sportbelevingen vanuit de vereniging. Deze belevingen zullen regelmatig verschijnen in de plaatselijke, regionale, dag- en weekbladen, als op de sociale media.

Wij nemen u mee naar 6 en 7 april, zonovergoten weekend, dus Havelte!

Zoals u wellicht nog weet, hebben wij hier een stacaravan op Camping Hesselte, ons vakantieparadijs. Laatste tuinklusjes doen, terras opbouwen, parasols opzetten, tuinstoelen uitklappen, glaasje fris , tot rust komen. Heerlijk bijkletsen, met oude vrienden, bekende, winterseizoen is lang geweest “bekende vraag, hoe was de winter” Sociale gebeuren, de roddelmachine, laatste nieuws van de kampeervelden, “Het dagblad van het Noorden”, is er niks bij.

Sportief gebied vanuit Zevenaar bleef het niet rustig, bestuur app rinkelde aldoor, facebook ontplofte zowat, gejuich was bijna te horen. De U14 – 2 behaalde een overwinning, felbegeerde kampioenstitel werd in de wacht , van harte gefeliciteerd. Kampioen worden op vreemde bodem, is leuk en aardig, de huldiging zal speelzaterdag 13 april plaats vinden. Wilt u ze in levende lijve komen aanschouwen, zien we u graag verschijnen, op de laatste thuis speelzaterdag van het seizoen.

Vlaggetjes, slingers, ballonen, de kampioensbeker, bloemen de medailles, koffie/thee/frisdrank, flink aantal vlaaien, kortom het seizoen uitzwaaien. Jongste teams zullen met de hoogste dames/heren teams hand in hand het veld betreden, hand in hand, samen sta je sterk nog een keer kunt u (bijna) alle jeugd en seniorenteams van dit seizoen in actie zien, aanmoedigingen, spelplezier blijft het streven.     

M & M tot een volgende keer  

maart 26, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *