Historische eco excursie op Landgoed Huis Sevenaer

Op zaterdag 27 april, als het een drukte van belang is in het centrum van Zevenaar, kunt u even terug in de tijd gaan tijdens een rondgang op ons landgoed. U wordt door onze ervaren excursieleider meegenomen in de geschiedenis van het landgoed, die teruggaat tot de 14e eeuw.
Ook krijgt u inzicht in visie van jonkheer Huub van Nispen van Sevenaer over biologische landbouw en de zorg voor de natuur en waar we nu op voorbouwen. U hoort deze dag natuurlijk ook over de relatie van  het landgoed met ons koningshuis. 

Aanmelden doet u zo
Bij ons restaurant Eet-Lokaal kunt u zich aanmelden via telefoonnummer: 0316-24 24 09 van woensdag t/m zaterdag tussen 12.00 – 21.00 uur. Huisdieren zijn niet toegestaan en voor jonge kinderen of mindervaliden is deze excursie niet geschikt. Kosten: € 7.50 p.p. voorafgaand aan de excursie bij Eet-Lokaal te voldoen.

april 14, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *