D’n UUTKIEK 1 kampioen Onderlinge Biljart Bond (OBB) de LIEMERS

Het eerste team van biljartvereniging d’n UUTKIEK uit Angerlo kreeg zaterdagmorgen, nadat op vrijdag de  laatste wedstrijden van de competitie 2018/2019 gespeeld waren, van competitieleider Theo Jeurissen uit Zevenaar het telefoontje dat hun team kampioen geworden was in de hoogste klasse van de OBB de Liemers.

De OBB is een biljartbond waarbij 30 biljartverenigingen uit de gehele Liemers, aangevuld met clubs uit Montferland,  in verschillende klassen jaarlijks competitiewedstrijden spelen. In totaal strijden ruim 75 teams jaarlijks in de Liemers om het kampioenschap.

De competitie 2018/2019 in klasse 1C was dit jaar erg spannend.

De teams van ‘t Verhaal uit Beek, het Haspeltje en cafe Rooie Jan uit Zevenaar en d’n UUTKIEK uit Angerlo streden tot het laatst voor het kampioenschap. Na 20 wedstrijden bleek d’n UUTKIEK uiteindelijk de sterkste en konden André Koenders, Fred Hendriks, John Brouwer en

Toon Albers de kampioensvlag  hijsen.

Op de foto de kampioenen met daarbij clubvoorzitter Willy Albers( achter) en Maikel vd Anker(rechts) van café d’n Uutkiek.

april 17, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *