Najaarsconcert Nieuw Leven

Muziekvereniging Nieuw Leven uit Angerlo organiseert op zaterdagavond 16 november haar jaarlijkse najaarsconcert. Tijdens dit concert wordt de filmmuziek Nieuw Leven ingeblazen. Van een stevige western waar het Wilde Westen tot leven komt, naar de Godfathers van weleer. We kiezen het luchtruim met Mary Poppins om ons zo te begeven tussen de woeste geluiden van de Jungle. Dit alles begeleid door impressies van de originele filmen. Het orkest staat onder leiding van haar dirigent Ruud Lanters die u meeneemt door deze bijzondere muzikale plekken. Ook het gezamenlijke opleidingsorkest van St. Gregorius uit Giesbeek en Nieuw Leven uit Angerlo onder leiding van Edwin Rosmulder zal een optreden verzorgen waar ze ook hun nieuwe naam bekend maken. Zij presenteren een gevarieerd programma voor u. Nieuwsgierig? Kom dan gezellig luisteren, u bent van harte welkom! Het concert begint om 19.30 uur in dorpshuis “De Meent” in Angerlo, Prinses Margrietlaan 3a . De toegang voor dit concert is € 4,00. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eelco van den Bogaard via secretariaat@nieuwleven-angerlo.nl

oktober 30, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *