WSV Giesbeek winnaar ‘De leukste jachthaven voor honden Award 2020’

Op zaterdag 15 februari jl. ontving André de Graaf, voorzitter van Watersportvereniging (WSV) Giesbeek) de Award voor ‘De leukste jachthaven voor honden’ uit handen van Trudie Rutten, initiatiefneemster van Hondenaanboord.nl.

Hondenliefhebbers vormen een grote doelgroep binnen de jachthavenbezoekers. Ongeveer één op de drie boten heeft één of meer viervoeters aan boord. Varende hondenliefhebbers stellen hondvriendelijkheid zeer op prijs. Deze Award is bedoeld om aandacht te geven aan de wensen van deze hondenliefhebbers.

Op 30 november 2019 kwam Giesbeek na een spannende stemronde als hondvriendelijkste jachthaven uit de bus. De jachthavens werden beoordeeld op: de gastvrijheid van het personeel jegens honden en hun baasjes, de toegankelijkheid en veiligheid van de jachthaven en de aanwezige faciliteiten voor honden, de uitlaat- wandel- en zwemmogelijkheden nabij de jachthaven en in de omgeving.

SONY DSC
februari 20, 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *