Boekenweek 2019

De Boekenweek heeft dit jaar als thema ‘De moeder de vrouw’ en vindt plaats van 23 t/m 31 maart 2019. Kunstwerk! de Bibliotheek organiseert daarom op vrijdag 29 maart a.s. in Het Musiater een activiteit waar met een panel gediscussieerd zal worden over dit thema. Tijdens deze discussie worden diverse stellingen behandeld door de panelleden en kan het publiek reageren en meepraten. We haken in op het thema met de vraag: wie is ‘De moeder de vrouw anno’ 2019? Hoe gaat de moeder de vrouw van nu om met haar relatie, carrière, opvoeding, kinderopvang, huishouden en vooral haar vrije tijd? Is ze gelukkiger met meer luxe en de mogelijkheden van nu dan moeders van vorige generaties?

De discussie wordt begeleid en ondersteund door de panelleden Nanda Roep (auteur), Lisa Veldema (dramadocent), Stijn van der Loo (auteur en muzikant – deze middag zorgt hij ook voor muzikale ondersteuning) en Bertus Meijer (pensionado en vrijwilliger bij Kunstwerk! de Bibliotheek).

We nodigen je uit om mee te discussiëren op:

Datum:                  Vrijdag 29 maart 2019

Tijd: 16:30 – 18:00 uur (inloop vanaf 16:00 uur)

Entree: Gratis

Locatie:  Foyer Het Musiater, Bommersheufsestraat 62, Zevenaar

Het eerste drankje ontvang je van Kunstwerk!
Kind(eren) zijn welkom, voor opvang wordt gezorgd!

Voor meer informatie: zie www.liemerskunstwerk.nl.

februari 26, 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *