AN helpt: Wehelpen.nl is dé plek voor hulpvraag en -aanbod!

In de gemeenten Zevenaar en Doesburg zien we steeds meer vragen rond eenzaamheid, angst, geen kinderopvang of niet zelf boodschappen kunnen doen. Gelukkig wordt er overal hulp aangeboden.
Studenten willen oppassen, buren doen graag boodschappen en mensen bieden telefonisch een luisterend oor aan.
Welzijnsorganisatie Caleidoz bundelt krachten met het professionele platform WeHelpen om vraag en aanbod in de gemeenten aan elkaar te verbinden.

WeHelpen heeft ruime ervaring in het matchen van hulpvragen. Er is een team van vrijwilligers dat aanbod en vraag toetst. En er worden adviezen gegeven over het veilig gebruiken van hun dienst. Dit maakt WeHelpen tot dé plek om snel en veilig vrijwillige hulp aan te bieden en hulp te vragen. Ook zorgorganisaties kunnen WeHelpen gebruiken om hulpvragen voor hun cliënten te plaatsen.

Hoe werkt het?
WeHelpen heeft een website: WeHelpen.nl en een app: ‘Whapp’. De app Whapp kun je zien als een snelle matchmaker, te installeren op je mobiele telefoon. De website WeHelpen.nl is te vergelijken met een online marktplaats. Maak snel en makkelijk een account aan, en ga aan de slag.

Hulp nodig bij het platform?
Heeft u nodig bij het aanmaken van een profiel? Uw hulp of hulpvraag goed formuleren? Of heeft u andere vragen over het platform? Neem dan contact op met Caleidoz Welzijn, (0316) 24 32 04 (maandag t/m vrijdag 09.00 tot 14.00 uur) of mail servicedesk@caleidoz.nl.

Zegt het voort!
Hoe meer mensen Whapp gebruiken, hoe sneller buurtgenoten elkaar vinden. Kijk op WeHelpen.nl en www.whapp.nl voor meer informatie en uitleg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *