Online Kerkdienst

Beste mensen, vorige week hebben we besloten onze vieringen online aan te gaan bieden.
Afgelopen zondag zijn we daar improvisorisch mee van start gegaan, miv komende zondag hopen we dat met een strakke streaming (beeld & geluid) vanuit de Grote of Martinikerk in Doesburg te kunnen doen.

Deze online-viermomenten zullen miv a.s. zondag bovendien interkerkelijk zijn (maar liefst 6 kerken participeren erin: de RK Parochie Doesburg, Remonstranten Doesburg, NGPMB (Molukse kerk), samenwerkingsgemeente Ooipoortkerk, Prot.Gem.Drempt-Oldenkeppel en de Prot.Gem. te Angerlo-Doesburg.

Omdat we in de Martinikerk over de techniek beschikken om beeld & geluid te streamen zullen we het de komende tijd steeds vandaaruit doen, elke zondagmorgen om 10 uur live op kerkomroep.nl en in de Stille Week op Witte Donderdag en Goede Vrijdag om 19.30 uur en in de Paaswake om 22.00 uur. 

Besluit tot dit initiatief hebben we gisteren genomen. Te laat natuurlijk als ik kijk naar de inleverdatum voor kopij voor Angerlo’s Nieuws.

Toch mail ik jullie graag hierover. Valt er nog een bericht over mee te nemen? Of zou in de berichtgeving over de vieringen vermeld kunnen worden dat de vieringen online via kerkomroep.nl live aangeboden worden?

Meer info is te vinden op de website www.pkn-angerlodoesburg.nl, via de Facebookpagina Protestantse Gemeente Angerlo Doesburg (https://www.facebook.com/PGAngerloDoesburg/) of via een mail aan mij (chris.kors@gmail.com).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *