Kick Corona Out: Daarom nu het goede nieuws

Iedere dag laten we weer zien hoe sterk en solidair Nederland is. Samen slaan we ons er doorheen; met veel goede raad en nog meer maffe filmpjes. En vooral door elkaar praktisch te helpen en moreel te ondersteunen.

Een mooi voorbeeld daarvan kregen de bewoners van het appartementengebouw “De Vogelvlucht” in de wijk Riesweerd, met de vorige editie van het Angerlo’s Nieuws in de bus. Onze nog kersverse bezorger Jurgen bevestigde, om de veelal wat oudere mensen die hier wonen een hart onder de riem te steken, een persoonlijk briefje aan ons blad.

Jurgen Lukens bezig met het bevestigen van z’n persoonlijke briefjes.

Een prachtig gebaar dat goed laat zien dat hier een goed volk woont.
Wij gaan natuurlijk ook door met onze ‘Kick Corona Out’ acties.

Op onze site vindt u altijd actuele informatie, bijvoorbeeld over de openingstijden en bezorgservice van (horeca-) ondernemingen in onze dorpen. En in deze editie weer meer praktische tips, onder meer om het thuis wonen en werken beter te kunnen combineren. Kortom: hou vol, gebruik uw verstand en hou elkaar een beetje in de gaten, dan komen we deze crisis zeker door.

april 26, 2020

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *