Angerlo – Informatie Windpark Bijvanck

Langs de Didamsche Wetering tussen Angerlo en Loil zijn in januari 2020 de voorbereidingen gestart voor de bouw van Windpark Bijvanck. Pure Energie is de initiatiefnemer van dit windpark. Wij kunnen ons voorstellen dat u als inwoner graag op de hoogte blijft van deze ontwikkeling.

Digitale Nieuwsbrief

Pure Energie houd u op de hoogte van de bouwplannin. Zij hebben hiervoor een digitale nieuwsbrief ontwikkeld. U kunt zich aanmelden voor dee nieuwsbrief via www.windparkbijvanck.nl/contact. U ontvangt de nieuwsbrief per e-mail.

Op www.windparkdebijvanck.nl kunt u ook op de hoogte blijven van de ontwikkelingen.

Vragen stellen

Heeft u vragen, dan kunt u deze stellen via een e-mail naar windparkbijvack@raedthuys.nl of bellen met Matthijs Oppenhuizen, de omgevingsmanager van Pure Energie via telefoonnummer 0657870755

  • Vreselijk dat dit in zo een mooie omgeving wordt gerealiseerd: iedereen is het erover eens dat men dit beter langs een stuk snelweg of grensgebied -waar geen huizen/dorpen in de buurt zijn- kan realiseren waar mensen er het minst last van hebben…..dat mooie dorpje Angerlo nu de dupe wordt van de aanleg omdat het toevallig ook nog bij de gemeente Zevenaar*) (*)het bedrijventerrein kan er uiteraard van meeprofiteren) wordt gerekend (wie bedenkt zoiets?) laat maar weer eens zien hoe belangrijk netwerken /vriendjespolitiek is tussen de partijen die de macht hebben en geld hieraan verdienen. Horizonvervuiling waar mensen recreëren en op vakantie gaan. Maar de heren/dames die hier beter van worden wonen natuurlijk niet in de buurt en zullen er geen hinder van ervaren. Met welke foute besluiten worden we in de toekomst nog verder geconfronteerd als dit al als een optimale oplossing wordt aangeprezen? Wat zijn de mogelijkheden om dit project alsnog te verplaatsen naar een beter geschikt gebied???? Span je als vertegenwoordiger van de regio in voor echt duurzame oplossingen op lange termijn en niet voor de makkelijkste. De projectmanagers en de aannemers/bedrijven die miljoenen hieraan verdienen en die de klus mogen klaren hebben uiteraard vastigheid de komende jaren en zijn van de straat. Hopelijk wordt het één groot fiasco zodat jullie er iets van leren en beter luisteren naar diegenen die ertegen zijn en de locatie van begin af aan niet geschikt hebben verklaard.

  • Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *