Giesbeek: Boekenverkoop in de Martinuskerk

Elke woensdag van 14.00 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 19.00 uur. Martinuskerk, Kerkstraat 39 in Giesbeek.

Nu de activiteiten van de Vrienden van de Giese Toren in de coronatijd op een heel laag pitje staan, is besloten de alom bekende boekenmarkt in november en de winterfair van januari 2021 ook niet door te laten gaan.

Om niet helemaal stil te blijven zitten is er door een groep enthousiaste mensen een boekenverkoophoek ingericht. Duizenden boeken staan overzichtelijk opgesteld in prachtige kasten.

Omdat er geen streekmarkten zijn, is er tijdens de openingen van de boekenverkoop een speciale hoek ingericht voor de verkoop van jams, chutneys en zoetzure producten. De producten zijn puur en onbespoten, zonder toevoegingen en handgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *